Fototävlingen „Badtunna och vinter”

Koriks-Fiiber utannonserar en fototävling ”Badtunna och vinter”! Använd lite fantasi och fotografera en badtunna i vårt sortiment i vintermiljö. Skicka ditt foto med rubriken ”fototävlingen” till mejladress info@badtunnaexpert.se senast den 31 mars 2015. Ifall du inte använder Facebook lägger vi själv ut fotot på vår Facebook-sida där det kan börja samla likes. Om du har ett Facebook konto, besök gärna vår sida Koriks-Fiiber, tryck på knappen Gilla och ladda upp ditt foto direkt på vår vägg. Dela fotot med dina Facebook-vänner så har du bättre chanser i tävlingen. Personen som skickade fotot som samlade mest likes utannonseras den 1 April 2015 vinnaren. Priset är ett värdefullt jaktkanot Koriks 425 med en paddel, två åror och tre flytvästar – setet är värd 7300 kronor.

jaktkanot Koriks 425

Ifall du inte har vår badtunna än, bekanta dig till vårt sortiment på webbsidan www.badtunnaexpert.se och skicka en prisförfråga. Använd möjlighet att köpa en badtunna med 10% rabatt och delta också i fototävlingen!


Vi har utannonserat vinnaren som är Heikki TaanilaVi tackar alla deltagare för fina bilder. Vi har utannonserat vinnaren som är Heikki Taanila (Finland).